Anzori Barkalaja avab tasuta loenguga Talveülikooli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anzori Barkalaja
Anzori Barkalaja Foto: Sille Annuk

Täna kell 16 peab Anzori Barkalaja Talveülikool 2012 avaloengu „Vaim ja vägi“ Philosophicumi ringauditooriumis (Jakobi 2-226).

Barkalaja loengu eesmärgiks on elukestva õppe populariseerimine Talveülikool 2012 raames, mis lähtub Tartu Ülikoolis heakskiidetud elukestva õppe põhimõtetest.

Hetkel on loengule registreerunud üle 200 huvilise. Antud teema vastu tunnevad huvi erinevas eas inimesed, kel ka erinev hariduslik taust. Kuulajad on alates noortest (õpilased, üliõpilased), lõpetades õppijatega väärikate ülikoolis. Huvilistel on võimalik loengule veel registreerida siin.

Tasuta loengu osalemise kõrval on võimalik osa võtta ligi 20 tasulisel täiendusõppe kursusel, mis toimuvad Tartus, Tallinnas, Pärnus ja Viljandis. Käsitletakse juhtimise ja psühholoogia, ametialase arengu, keele, hariduse ja pedagoogika ning tervise teemasid. Talveülikooli programm pakub tuge nii avalikus kui erasektoris töötavatele inimestele.

Enam infot talveülikoolist leiab Tartu Ülikooli koduleheküljelt. Veel on võimalik registreeruda järgmistele Tartus toimuvatele kursustele: „Meditsiinialane vene keel“, „Vene ärikeele lühikursus“, „Veenva teksti psühholoogia“ ja „Teatrietenduste analüüs“.

Koolituse läbinud saavad Tartu Ülikooli tunnistuse koos hinnetelehega, kus on kajastatud kursusel käsitletud teemad ja väljateenitud ainepunktid. See on eriti oluline nende jaoks, kes omandavad kõrgharidust või magistrikraadi, sest VÕTA (varasemate õpingute ja töökogemuse arvestamine) raames on võimalik täiendusõpet arvestada õppekava täitmisel, mis omakorda lühendab õppeaega ja säästab ka rahalisi ressursse.

Tartu Ülikooli talveülikool toimub teist korda. Möödunud aastal osales programmis üle 200 õppija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles