Napsumüügi piirang paneb pubid proovile ja ööklubid kinni (7)

Kerli Soe
, suvereporter
Copy
Jõudsalt leviva koroonaviiruse pärast hakkas reedel kogu Tartumaal kehtima alkoholimüügi piirang ning selle päeva õhtul oli Emajõelinna Raekoja platsil tegutseva pubi RP9 terrass tavapärasest tühjem.
Jõudsalt leviva koroonaviiruse pärast hakkas reedel kogu Tartumaal kehtima alkoholimüügi piirang ning selle päeva õhtul oli Emajõelinna Raekoja platsil tegutseva pubi RP9 terrass tavapärasest tühjem. Foto: Laila Kaasik

Kehtestatud alkoholimüügi piirang Tartumaa meelelahutusasutustes tähendab, et Emajõelinna öölokaalid ja pubid, mis on avatud kauem kui kella üheteistkümneni õhtul, sulgevad nüüd oma uksed varem või täiesti. Näiteks ei tööta suve lõpuni ööklubid Maasikas ja Vabank.

Kangema kraami müügi keeld pärast kella 23 hakkas kehtima reedel. Raeplatsis tegutseva pubi RP9 juhataja Kadri Truup ütles, et esimene piiranguõhtu möödus rahulikult, kliendid eelistasid istuda väliterrassil ja hajutatult. Kas nii ka jääb, on vara öelda. «Ühe päeva põhjal võiks öelda, et inimesed on muutunud ettevaatlikumaks,» sõnas Truup.

Suur peoränne

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles