Raha ajas Naiivi pidajad ja majaomaniku tülli

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Vallikraavi 6 oli seitse aastat koduks kultuuribaarile Naiiv, mis kolis sealt juunis uude kohta. Nüüd otsib Vallikraavi 6 omanik sinna uut rentnikku.
Vallikraavi 6 oli seitse aastat koduks kultuuribaarile Naiiv, mis kolis sealt juunis uude kohta. Nüüd otsib Vallikraavi 6 omanik sinna uut rentnikku. Foto: Kristjan Teedema

Kultuuribaar Naiiv pakkis hiljuti oma varanduse Vallikraavi 6 majas kokku ning tegutseb uues kohas. Paraku ei läinud Naiivi pidajad ja Vallikraavi 6 omanik Kristiina Kessel lahku sooja käepigistusega ja viisakusi vahetades. Arveteklaarimine on neil pooleli ning lahendus võib saabuda alles siis, kui üks pooltest järele annab. Praegu on tõenäoline, et lahenduse toob alles kohus.

Naiiv tegutses Vallikraavi 6 majas 2013. aasta kevadest. Maja rentiva ettevõtte Anne Haldus omanik Kristiina Kessel ütles, et tal on Naiivi pidajatega probleeme olnud juba mitu aastat. Tema selgituste kohaselt jäid baaripidajad rendi maksmisega pidevalt hiljaks ning sel kevadel, mil koroonapandeemia maad võttis ja meelelahutusasutused pidid uksed sulgema, jätsid Naiivi omanikud talle paar kuud üüri üldse maksmata.

Ootamatu lõpp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles