Mees mustas tormas öösel Rimi parklas seltskonnale nuiaga kallale (6)

Tartu Postimees
Copy
Öine kallaletung leidis aset Rebase Rimi parklas asuva autopesula lähedal.
Öine kallaletung leidis aset Rebase Rimi parklas asuva autopesula lähedal. Foto: Raimu Hanson

Ööl vastu laupäeva sai politsei väljakutse Tartusse Rebase tänavasse, kus tundmatu mees oli väidetavalt nuiaga löönud ühes seltskonnas viibinud alkoholi pruukinud inimesi.

«Kuivõrd esmane info oli segane ning häirekeskusesse helistanu ei olnud päris lõpuni kindel, kas tegu oli nuia või mõne ohtliku terariistaga, reageeris ärevale teatele mitu politseipatrulli,» kommenteeris öist väljakutset politsei. «Ühe-kahe minutiga sündmuskohale jõudnud politseinikud väidetavat ründajat eest ei leidnud, ka ei tabatud teda ümbruskonnast, mille politseipatrullid kohe läbi kammisid.»

Agressiivse mehe rünnaku alla sattunud seltskonnas viibinud isiku sõnul liikusid nad kella kahe paiku kesklinna poole ja jäid Rimi parklas autopesula lähedal seisma.

«Ja ühel heal hetkel tuli viiekorruseliste majade poolt üleni musta riietatud mees, karjus midagi üle tee ja jooksis meie poole. Samal ajal lõi ta lahti teleskoopnuia,» kirjeldas üks seltskonnas viibinu. «Alguses arvasime, et ta teeb mingit lolli nalja, aga olukord muutus iga sekundiga hullemaks ja me panime eri suundadesse jooksu. Kaht sõpra tabas ta mitme löögiga, purustas ühe sõbra sõrmeluu ja teisele virutas nuiaga piki selga.»

Enne politsei saabumist liikus mees mustas põõsa kõrvalt majade vahele peitu. «Politsei reageeris kiirelt ja suurte jõududega,» lisas seltskonnas viibinud isik.

Politsei kommentaari kohaselt ei olnud kellelgi kohapeal olnutest põgenenud isiku suhtes pretensioone ning vahetult sealsamas arstiabi keegi ei soovinud. Siiski soovitati neil saadud vigastused meditsiiniasutuses fikseerida ja seejärel edasisteks menetlustoiminguteks politsei poole pöörduda.

Kui keegi juhtus seda vahejuhtumit pealt nägema või kui kellelgi on mingit teavet võimaliku lööja kohta, palutakse sellest teada anda telefoninumbril 112.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles