Video ⟩ Reede lõppes alkoholimüügi kontrolliga väntorelimuusika saatel

Kerli Soe
, suvereporter
Copy

Politseinikud koos linnavalituse ja terviseameti esindajatega käisid eile hilisõhtul ning öösel Tartu linna ja maakonna asutustes, et kontrollida koroonaviiruse leviku tõkestamiseks seatud alkoholimüügi piirangust kinnipidamist. Ainuüksi Tartu linnas kontrolliti ühtekokku 38 asutust, rikkumisi ei tuvastatud.

Tartu politseijaoskonna piirkonnavanem Siim Linnardi sõnul oli ka üleüldine pilt linnas kuu alguse ja palgapäevade aegse nädalavahetuse kohta üsna rahulik. «Inimesi liikus linnas oodatust vähem ning mingeid suuremaid kogunemisi ja kaelakuti koosolemisi politseinikud ei märganud,» ütles Linnard.

Linnard nentis veel, et osa ettevõtteid oli omal initsiatiivil uksed mõneks ajaks sulgenud. «Asutustes, mille uksed olid külastajatele avatud, me rikkumisi ei tuvastanud,» ütles ta.

Tartu maakonna toitlustus- ja meelelahutusasutustes ei tohi alates 7. augustist müüa alkoholi pärast kella 23. Piirangu asjakohasust hinnatakse kahe nädala pärast ning kui piirangut ei pikendata, lõpeb see 31. augusti hilisõhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles