Vanemuislased tunnustasid Karol Kuntseli kolleegipreemia vääriliseks

Copy
Näitleja Karol Kuntsel.
Näitleja Karol Kuntsel. Foto: Sille Annuk

Vanemuise 151. hooaja avamisel täna selgus teatri kollektiivi ees, et lavajõududest pälvis möödunud hooaja tegevuse eest Vanemuise kolleegipreemia näitleja Karol Kuntsel.

Aasta vanemuislase tiitli pälvis ka vastuvõtusekretär Kädi Jakobson. Lisaks kolleegide tunnustusele ja aukirjale said mõlemad laureaadid graveeringuga käekella ning eksklusiivse majutus-, kultuuri- ja maitseelamuse.

Aasta vanemuislast valiti 17. aastat, valimine toimus kahes kategoorias: üks laureaat lavajõudude hulgast, teine aga nende seast, kes oma igapäevatöös lavale ei astu. Iga Vanemuise töötaja sai oma arvamust avaldada salajasel hääletusel.

Veel anti välja eriauhinnad, mille laureaadid selgusid osakonnasiseste hääletuste tulemusena: lavajõudude seast Aivar Tommingas, Benjamin Roomes, Alain Divoux, Pirjo Jonas, Kadri Palu, Ele Sonn ja Kai Visnapuu ning väljaspool lava töötavatest vanemuislastest Deivi Pard, Viktor Porossov, Katrin Kelpman, Andreas Kangur, Raina Varep, Jane Aus, Jete-Ri Jõesaar, Heleri All ja Meeli Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles