Naiivi töötajad pole seni koroonaviirusega nakatunud

Kerli Soe
, suvereporter
Copy
Baari Naiiv alumisel korrusel toimub tavaliselt pidu, kus 24. juulil viibis ka soomlanna, kes nädal hiljem testiti kodumaal koroonapositiivseks.
Baari Naiiv alumisel korrusel toimub tavaliselt pidu, kus 24. juulil viibis ka soomlanna, kes nädal hiljem testiti kodumaal koroonapositiivseks. Foto: Laila Kaasik

Kultuuribaar Naiivi külastas pea paar nädalat tagasi soomlanna, kes hiljem osutus kodumaal koroonapositiivseks. Tänaseks on testitud osa Naiivi töötajatest, nad kõik on viirusevabad.

Neli töötajat, kes viibisid 24. juulil baari esimesel korrusel suletud ruumis, on terved ja nende koroonaproovi vastused on negatiivsed, kinnitas Naiivi juhatuse liige Martin Maatee. «Peost on möödas 12 päeva, seni pole ühelgi töötajal koroonaviirusele omaseid sümptomeid avaldunud,» sõnas ta. 

Juhatuse teine liige Kristjan Walter Kask ütles, et selle nädala lõpuni on Naiiv suletud. «Eile steriliseeriti UV-C steriliseerijaga baari kogu alumine korrus, aga tartlaste ja oma töötajate huvides hoiame baari praegu kinni,» rääkis Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles