Naiivi koroonakoldest levis viirus Raplamaale ja Ida-Virumaale

Tartu Postimees
Copy
Baari Naiiv alumisel korrusel toimub tavaliselt pidu, kus 24. juulil viibis ka soomlanna, kes nädal hiljem testiti kodumaal koroonapositiivseks.
Baari Naiiv alumisel korrusel toimub tavaliselt pidu, kus 24. juulil viibis ka soomlanna, kes nädal hiljem testiti kodumaal koroonapositiivseks. Foto: Laila Kaasik

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 961 haigust Covid-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, lisandus 23 positiivset testi tulemust.

Rahvastikuregistri andmete järgi laekus kaheksa positiivset tulemust Tartumaale (seitse Tartu linna) ja kaks Raplamaale. Tartumaale laekunud kaheksast juhtumist oli neli seotud Vabankiga ja neli Naiiviga. Kaks Raplamaa juhtumit on seotud Naiivi koldega. Samuti andis positiivse proovi üks inimene Ida-Virumaal, kes on seotud Naiivi koldega.

Korrigeeritud andmete järgi on praegu Vabanki koldes 33 ja Naiivi koldes 16 nakatunut üle Eesti. 11 positiivset juhtumit, mille puhul on maakond teadmata, pärinevad Norra lipu all sõitvalt meremeeste laevalt, kust eile kaks inimest juba hospitaliseeriti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles