Noored astuvad sügisel tahvli ette õpetajaks õppima

Kertu Rannu
, suvereporter
Copy
Liis-Marii Roosnupp (vasakul) on Forseliuse koolis algklassijütse õpetanud kaks aastat. Kärt Lehis hakkab sügisel samas koolis keeli õpetama. Nad mõlemad on õpetajaks õppinud Noored Kooli programmi kaudu.
Liis-Marii Roosnupp (vasakul) on Forseliuse koolis algklassijütse õpetanud kaks aastat. Kärt Lehis hakkab sügisel samas koolis keeli õpetama. Nad mõlemad on õpetajaks õppinud Noored Kooli programmi kaudu. Foto: Laila Kaasik

Koolilastel võib tihti jääda puudu motivatsioonist ja suunamisest, et elus võimalikult kaugele jõuda. Et õpilastel oleks õpetajaga parem suhe ning et nad oleksid õppimisest rohkem huvitatud, on Eestis viimased 14 aastat programmiga Noored Kooli kaasatud uusi õpetajaid.

Sel sügisel alustab Tartu ja Tartumaa koolides tööd neli noort õpetajat, kes asuvad Noored Kooli programmi raames seda ametit õppima otse klassi ees. Kaks noort lähevad tööle Tartusse Forseliuse kooli ja üks Puškini kooli, neljas hakkab õpetama Peip­siääre valla Pala koolis. Neile neljale noorele õpetajale võib tulla täiendust, sest mitmel programmis osalejal ei ole veel kindlat kokkulepet kooliga.

Uued kogemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles