Jaan Sööt avab romantilise kontserdikohana Delta terrassi

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Vaade Vabadussillalt terrassile ja Delta keskusele.
Vaade Vabadussillalt terrassile ja Delta keskusele. Foto: Ursula Hansalu

Tartu ülikooli uusim õppehoone, tänavu jaanuaris aadressil Narva mnt 18 tegevust alustanud Delta keskus ulatub terrassiga Emajõe voogudeni. Samas hoones veebruari alguses uksed avanud Delta kohvik eesotsas Olga Aasaviga otsustas terrassil hakata korraldama kontserte, millest esimene on kavas 28. juulil kell 19. Kuulajata ette istub Jaan Sööt.

Olga Aasavi sõnul esitab Jaan Sööt romantilise kontserdipaiga avaõhtul oma tuntuimaid laule, mille kuulamisest peaks rõõmu jagume kõigile. «Publik saab istuda treppidel või ka kohviku ees,» lisas Aasav. «Kõik võimalused meeldivaks ajaveetmiseks on olemas: Emajõgi, lopsakas rohelus, imeilus vaade. Kogu õhtu on avatud kohvik ja kõlab suveõhtusse ideaalselt sobiv muusika.»

Järgmised esinejad on Delta kohviku kontserdisarjas terrassil 7. augustil, kui kuulajate ette tulevad Marten Kuningas ja Robert Linna, ning 14. augustil, mil Mari Jürjens laulab armastusest, sõpradest ja üldse elust.

Delta kohviku kontsertide kuulamiseks tuleb osta pilet.

Samal terrassil saab 5. augustil kell 21 alguse Emajõe suvekontsertide sari, mida korraldab Tiigi seltsimaja. Esimene esineja on kahemehebänd Puuluup. Kontserdile eelneb kell 20 vestlusring «Rikas linn, vaene linn».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles