Lidli ehitus algab järgmisel nädalal

Tartu Postimees
Copy
Kalda tee 29 krunt on piiratud aiaga, sest järgmisel nädalal algavad seal Saksamaa odavpoe Lidl ehituseks vajalikud ettevalmistustööd. Lidli nõuete kohaselt on objektile paigaldatud ka uhke turvavärav.
Kalda tee 29 krunt on piiratud aiaga, sest järgmisel nädalal algavad seal Saksamaa odavpoe Lidl ehituseks vajalikud ettevalmistustööd. Lidli nõuete kohaselt on objektile paigaldatud ka uhke turvavärav. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tartus Annelinnas Kalda tee 29 asuvale krundile on ehitusaiad ette pandud, soojakud paigas ja turvavärav ees. See tähendab, et algamas on Saksamaa odavpoeketi Lidl kaupluse ehitus. 

Poodi hakkab ehitama Nordeconi kontserni ettevõte Nordecon Betoon. Suure tõenäosusega algab ehitus järgmisel nädalal, sõnas ehitusel tööohutuse eest vastutav Janar Toper. «Teisipäeval on meil koosolek, kus ehitustööde algus saab kinnituse.» 

Toper ütles, et esmalt võetakse üles krundil olev vana asfalt. Maja ehitus algab pisut hiljem. 

Ei jää märkamata, et objektil on kaamera ja kiibiga turvavärav, mida ehitusobjektidel sageli ei kohta. «Ka meie objektidel on see esimest korda. Aga selline oli Lidli nõue,» nentis Toper.

Poe ehitus läheb maksma ligi kolm miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Pood peaks valmima aasta pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles