Segapaarismängus edu ei olnud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall.
Sulgpall. Foto: Sille Annuk

Tartu segapaarid Tallinnas Yonex International 2012 sulgpalliturniiril põhiturniiri esimesest ringist edasi ei pääsenud.

Laura Tomband ja Kristjan Kaljurand kaotasid 19:21, 17:21 prantslastele Lorraine Baumannile ja Gaetan Mittelheisserile. Kertu Margus ja Raul Käsner kaotasid 20:22, 21:23 soomlastele Sanni Rautalale ja Lauri Nuortevale.

Grete Talviste ja tema paariline Vahur Lukin Tallinna Kalevist kaotasid 8:21, 20:22 inglastele Alexandra Langleyle ja Matthew Nottinghamile.

Edu ei olnud ka tallinlastel. Melissa Mazurtsak ja Juri Mihhailov kaotasid 11:21, 15:21 rootslastele Louise Erikssonile ja Jonathan Nordhile.

Ainsana pääsesid teise ringi Stockholmis harjutav Getter Saar ja tema šotlasest paariline Patrick Machugh, kes seisuga 21:19, 21:18 võitsid soomlasi Rikka Sinkkot ja Jesper von Hertzeni. Teises ringis aga olid nemadki sunnitud tunnistama varasemas ringis Tombandi ja Kaljuranna alistanud prantslaste paremust.

Kaljumäe ja Käsner meespaarismängu viiendad

Meespaarismängus jõudsid eestlastest kõige kaugemale TÜ ASKi esindajad Rainer Kaljumäe ja Raul Käsner, kes võitsid esimeses ringis austerlasi Rüdiger Gnedti ja Moritz Kaufmanni seisuga 21:9, 25:23 ning rootslasi Jonathan Marcus Forsbergi ja Albin Carl Hjelmi 21:16, 17:21, 21:17, kuid veerandfinaalis pidid tunnistama prantslaste Laurent Constantin'i ja Sebastien Vincent’i 21:18, 21:13 paremust. Kokkuvõttes siiski viies koht ehk parim tulemus, mida Eesti meespaar on kunagi saanud.

Kolmanda paigutusega prantslased jõudsid ka finaali ning võitsid seal hollandlasi Jorrit de Ruiterit ja Dave Khodabuxi seisuga 21:14, 21:11.

Ronald Üprus-Timo Pärle, Kristjan Kaljurand-Robert Kasela ja Sander Sauk-Mihkel Talts piirdusid turniiri esimese ringiga. Sama saatus tabas ka Ants Mängelit-Andrus Aru (Aru esindab Tallinna Kalevit) ja Indrek Küütsi (Tartu Kalev)-Meelis Maistet(Tallinna Kalev).

Einar Veede-Vahur Lukin (viimane Tallinna Kalevist) võitsid esimese ringis küll venelasi Aleksei Kuplinovi ja Konstantin Sarapultsevit, kuid jäi teises ringis alla samadele prantslastele, kes ka Kaljumäe ja Käsneri välja lülitasid ning turniiri võitsid.

Naispaarid piirdusid esimese ringiga

Marianne Haar-Sale-Liis Teesalu (Triiton), Helina Rüütel-Kristin Kuuba (Nõo SK), Grete Talviste-Kertu Margus (TÜ ASK) ja Laura Tomband (TÜ ASK), kelle paariliseks Melissa Mazurtsak Tallinnast, rahvusvahelisel turniiril teise ringi ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles