Noor maailmaparandaja aitas eriolukorra ajal eestlastel koju jõuda

Kerli Soe
, suvereporter
Copy
Hispaania keelt ja rahvusvahelisi suhteid õppinud Mariana Tulf on tagasi Eestis ja soovib jätkata magistriõpingutega Tartu ülikoolis.
Hispaania keelt ja rahvusvahelisi suhteid õppinud Mariana Tulf on tagasi Eestis ja soovib jätkata magistriõpingutega Tartu ülikoolis. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli tudengil Mariana Tulfil (24) polnud aega koroonaviiruse eest peitu pugeda. Ta oli sel ajal Hispaanias Eesti suursaatkonnas praktikal ja eriolukorra alguses muutusid ka tema ülesanded: ta tegeles koos saatkonna töötajatega peamiselt sellega, et eestlased saaksid koju tagasi pöörduda. Ka kodumaale tagasi tulnud, jätkas ta siin «maailmaparandamist».

Tallinnast Nõmmelt pärit Tulf on kolme lapsega perest noorim. Sel suvel lõpetas ta Tartu ülikooli maailma keelte ja kultuuride kolledži bakalaureusekraadiga, ta õppis peaerialana hispaania keelt ja kirjandust. Magistriõppes pühendub ta Euroopa õpingutele. Tema suurt pühendumust õpingutesse näitab ka tõsiasi, et Tartu ülikool saatis Tulfi presidendi vastuvõtule, mis oli mõeldud parimatele lõpetajatele.

Tantsust keeleni

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles