Ralli ajaks Tartusse öömaja enam leida ei pruugi

Hans-Martin Tammesalu
, suvereporter
Copy
Möödunud aasta Rally Estonia kiiruskatse Tartu linnas toimus 14. juulil. Tänavu kihutavad ralliautod siin septembri alguses.
Möödunud aasta Rally Estonia kiiruskatse Tartu linnas toimus 14. juulil. Tänavu kihutavad ralliautod siin septembri alguses. Foto: Sille Annuk

Septembri esimesel nädalavahetusel kihutavad Tartu ja Lõuna-Eesti teedel ralliautod maailmameistrivõistluste etapil. Ralli vastu ei tunne huvi ainult tartlased, vaid ka kaugemalt tulijad, ning Tartus enam naljalt öömaja ei leia.

Menukal broneerimisportaalis Booking.com saab 4.–6. septembriks Tartus valida veel seitsme ööbimispaiga vahel. Nendest viis on leheküljele hiljaaegu lisatud kodumajutused. Lisaks pakub Booking.com ralli nädalavahetuseks veel kuut ööbimispaika Tartu lähistel.

Kolmteist valikut Tartus ja lähiümbruses on vähe võrreldes rallile eelneva nädalavahetusega ehk 28.–30. augustiga, mil sama broneerimislehekülg pakub ainuüksi Tartus 95 öömaja. Rallile järgnevaks nädalavahetuseks, 11.–13. septembriks pakub veebilehekülg 68 ööbimiskohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles