Pepe’s ja Hops üritavad hoogu sisse saada

Pepe’si üks omanik Martin Sõgel ütles, et nädalavahetustel ei mahu kõik soovijad uue söögikoha terrassile ära.

FOTO: Margus Ansu

Mõnest Tartu söögi- ja joogikohast sai koroona jagu, mõni koht tekkis aga kriisi ajal juurdegi. Näiteks panid Joel Ostrat, Mikk Valtna, Martin Sõgel ja Karl Astok kevadel pead kokku, et luua Ameerika ja Itaalia stiilis bistroo. Nii tekkiski Ülikooli tänavale kohta, kus varem tegutses suuresti välismaalastele mõeldud Umb Roht, söögikoht Pepe’s, mille pidajad soovivad tartlastele pakkuda taskukohast head toitu.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Söögikoha ehitamine algas märtsi teisel poolel ning 30. mail sai viimane plaat seina. «Esimene moraalne otsus oli see, et ei ava kriisi ajal, isegi kui saab varem valmis,» ütles Martin Sõgel. «Kuna pindala on väiksem, siis eriolukorra reeglitest tulenevalt ei oleks me saanud pakkuda seda, mis on meie nägemus.»

Kaup oli kohal

Tagasi üles