Rüütli risti täidab juuli nädalalõppudel meelelahutus

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Laval on Anette Maria Rennit ja Marko Kaar koos bändiga.
Laval on Anette Maria Rennit ja Marko Kaar koos bändiga. Foto: Raimu Hanson

Rüütli ja Küütri ristmikul ja selle lähedal tegutsevad MeatMarket, Vein ja Vine, PolPo ja Kampus pidasid plaani siduda oma suvine ühistegevus Autovabaduse puiestee aegse meluga. Seepärast saavadki nüüdsest Rüütli ristile jalutajad juulikuu igal nädalalõpul osa meelelahutusprogrammist, mille on koostanud ja mille toimumise eest vastutab iga kord üks toidu- ja joogikoht neist neljast.

Seekord tegevuse eest hoolitsev MeatMarket tõi eile kuulajate ette Anette Maria Renniti ja Marko Kaare koos bändiga. Neil kahel lauljal ilmub järgmisel nädalal ühine singel. Täna annab sealsamas etenduse Ahhaa teadusteatri trupp. Reedeti ja edaspidi ka neljapäeviti käib programm kell 20–22 ning laupäeviti kell 14–15.30.

Ühistegevuse algatanud Veini ja Vine juhataja Assar Jõgar lisas, et ettevõtmine toimub käsikäes Tartu linna eri osakondadega. Nii tekib tema sõnul mõnus sümbioos Autovabaduse puiestee ja Rüütli risti vahel.

Järgmiseks nädalavahetuseks on PolPo restoran koostanud programmi, milles esineb 9. juulil ansambel Bossenova ja 10. juulil ansambel Inerts, 11. juulil kell 14–16 on aga Rüütli ristis Feralia mängumaa mängujuht, et laste aega mängude, tantsude ja muusikaga täita.

Veini ja Vine koostatud kavas teeb 16. juulil sõu Led Sax, 17. juulil annab kontserdi Linalakk ning 18. juulil esineb mustkunstnik Marko Mölder.

Kampuse programmis on 23. juulil ansambel Kangelased, 24. juulil trio Titoks ning 25. juulil Ahhaa teadusteatri trupp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles