Tartu linna päev algas hommikukohviga

Kertu Rannu
, suvereporter
Copy

Sellesuvine erakordne Tartu linna päev algas kell 10 linnapea Urmas Klaasi hommikukohviga Shakespeare’i kohviku terrassil, kus linnapea uuris tartlastelt, kuidas nad elavad, ning andis ülevaate Tartu linna tulevikuplaanidest. 

Hommikukohvi ja kooki nautisid nii nooremad kui ka vanemad inimesed ning õhk oli täis rõõmsat elevust. Meeleolu aitasid luua lõõtsamängija Henrik Hinrikus ja mandoliinimängija Tanel Sakrits.

Kohal olid ka kaks sõbrannat, kes on Tartus elanud 50 aastat. Nad nautisid hommikukohvi ning plaanivad osa võtta nii päevastest üritustest kui ka õhtusest kontserdist. «Tavaliselt on meil kohal suur seltskond, aga täna ei saanud kõik tulla,» rääkis Sirje Kuum. Ta lisas, et tavaliselt osaleb ta Tartu linna päeval igal aastal.

Tartu linnapea Urmas Klaasi sõnul möödus hommikukohv väga tartulikult ja ühtehoidvalt. Üritusele pääsesid eelregistreeritud inimesed, et rahvas saaks hajutatult istuda. Urmas Klaas soovitab päevasest programmist osa võtta, eriti Tartu linnaklaveri esmailmumisest ja kell 21 algavast jõekontserdist, kus esinevad Maria Listra, Koit Toome ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles