Koroonaga edukalt võidelnud Tabivere hooldekodu suletakse arvatavasti sügisel

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Et Tartu vallavolikogu pole otsust Tabivere hooldekodu sulgemise kohta veel langetanud – istung on 25. juunil, siis ei ole vallajuhid soovinud inimesi liiga vara ärevaks ajada. See Tabivere proua siin pildil võib plaanist teada saada tänasest lehest.
Et Tartu vallavolikogu pole otsust Tabivere hooldekodu sulgemise kohta veel langetanud – istung on 25. juunil, siis ei ole vallajuhid soovinud inimesi liiga vara ärevaks ajada. See Tabivere proua siin pildil võib plaanist teada saada tänasest lehest. Foto: Margus Ansu

Koroonaviirushaiguse puhang Tabivere sotsiaalkeskuses tõestas, et ranged infektsioonikontrollimeetmed on viiruse leviku tõkestamiseks õige tee. Koroonaaeg näitas Tabiverele aga muudki – et hooldekodu kõige tõenäolisem tulevikustsenaarium on selle sulgemine.

Tartu vallavanem Jarno Laur möönab, et pärast arutelusid volikogu komisjonides on niisugune plaan tõesti tekkinud ning 25. juuni Tartu vallavolikogu istungil võiks otsus selguda.

«Koroona mõju on siin ilmne,» nentis ta. «Mis parata!» Nimelt sundis kriisiaeg hooldekodu teenuse palju põhjalikumalt läbi vaatama ja uusi reegleid arvesse võtma, ning see tähendab, et hooldekodu teenus on muutunud varasemast veelgi kallimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles