Rattaringluse süsteem tõrgub serveriprobleemi tõttu

Tartu Postimees
Copy
Kliimakogus otsitakse vastuseid järgmistele küsimustele: milline on kliimasõbraliku tänavaruumi jaotus eri liiklejate vahel, milline peab olema tänavatel sõitmise piirkiirus õhu- ja mürasaaste vähendamiseks ning kuidas soodustada veelgi rohkem rattaga liiklemist?
Kliimakogus otsitakse vastuseid järgmistele küsimustele: milline on kliimasõbraliku tänavaruumi jaotus eri liiklejate vahel, milline peab olema tänavatel sõitmise piirkiirus õhu- ja mürasaaste vähendamiseks ning kuidas soodustada veelgi rohkem rattaga liiklemist? Foto: Sille Annuk

Rattaringluse süsteemis esineb ajutisi tõrkeid, mistõttu võib tekkida raskusi ratta rentimisel või sõidu lõpetamisel. 

Tartu linnatranspordi juhataja Roman Meeksa sõnul ollakse riketest teadlikud ning nende kõrvaldamisega tegeletakse. «Tegemist on rattaringluse tarkvara tootja ja haldaja Bewegen Technologiesi serverite probleemiga. Ettevõte tegeleb aktiivselt probleemi kõrvaldamisega ning loodame süsteemi peagi taas tõrgeteta tööle saada,» lausus Meeksa. 

Seni palutakse rattaringluse tõrgete korral neist teada anda helistades infotelefonile 1789 või saates teate aadressile info@ratas.tartu.ee. Jooksva info leiab rattaringluse Facebooki lehelt.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles