Tartu politseijaoskonna juht: eestlaste alkoholitarbimise kultuuritus algab kodust (5)

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Tartu politseijaoskonda juhib 1. juunist Viljandimaa mees Andrus Reimaa, kes alustas teenistust 1992. aastal, kui Eestis oli veel Nõukogude sõjavägi ja meie politsei oli alles lapsekingades.
 
Tartu politseijaoskonda juhib 1. juunist Viljandimaa mees Andrus Reimaa, kes alustas teenistust 1992. aastal, kui Eestis oli veel Nõukogude sõjavägi ja meie politsei oli alles lapsekingades.  Foto: Margus Ansu

Selle kuu alguses sai Tartu politseijaoskond uue juhi: Viljandimaa mees Andrus Reimaa (47) võttis juhtimise üle ning nüüd on tal 250 alluvat, kelle abiga tuleb muuta piirkonna inimeste elu ohutuks ja paremaks. Viie lapse isa ning kirglik jahimees Reimaa on töötanud nii Lõuna, Lääne kui ka Ida prefektuuris ning viimase kümne aasta jooksul on Tartu politseijaoskonna juhi ametikoht tema kodule kõige lähemal.

Olete ametis olnud lühikest aega – millest alustasite?

Olukord on hästi uudne ja huvitav. Võin rahulikult öelda, et praegune Tartu politseijaoskonna juht alustas täiesti puhtalt lehelt. Kui ma selles majas tunnen teatud juhtfiguure, siis kogu tubli meeskond, kes inimestega päevast päeva kokku puutub, on mulle täiesti tundmatu. Pean seda väga suureks plussiks, mul ei ole mitte kellegi suhtes mitte mingeid eelarvamusi. Mulle meeldib kujundada inimestest oma arvamus, sest me kõik näeme inimesi erinevalt.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles