Politsei eest pagenud mees peab veetma ligi üheksa kuud trellide taga (2)

Tartu Postimees
Copy
Politsei rammis Pangodi kandis Audi teelt välja, seejärel põgenes juht metsa. Politseikoer leidis juhi ligi 600 meetri kauguselt.
Politsei rammis Pangodi kandis Audi teelt välja, seejärel põgenes juht metsa. Politseikoer leidis juhi ligi 600 meetri kauguselt. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Täna toimunud kohtuistungil nõudis Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokurör Jüri Vissak eile Tartumaal politsei eest pagenud Romet Ränile kuue kuu pikkust reaalset vangistust, mille kohus ka rahuldas.

Kuna mullu septembris mõistetud karistus süstemaatilise juhtimisõiguseta sõitmise eest ei ole veel kustunud, siis tuleb tal nüüd liitkaristusena vangis veeta kaheksa kuud ja 28 päeva. 

Romet Räni mõisteti politsei eest põgenemise ning juhiloata sõitmise eest ligi üheksaks kuuks vangi.
Romet Räni mõisteti politsei eest põgenemise ning juhiloata sõitmise eest ligi üheksaks kuuks vangi. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Samuti konfiskeeris kohus mehe sõiduvahendi. «Eilse juhtumi näol on tegelikult tegemist õnneliku õnnetusega, kus rasked tagajärjed, võib-olla isegi kellegi surm, õnnestus ära hoida vaid tänu politsei professionaalsele tööle mehe tabamisel. Juhtimisõiguseta inimesed ei mõtle enamasti, et sõitma asudes võiks midagi halba juhtuda, aga ometi juhtub ja märksa sagedamini kui juhtidega, kes on omandanud vajalikud teadmised ning sõidukogemuse,» ütles Vissak.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles