Kuidas viia Tartu ülikooli kliinikumis ellu juhtimis- ja struktuurireform nii, et kõik töötajad oleksid üksteise poole näoga, mitte seljaga, see on raske ja vastutusrikas ülesanne eelkõige Kristjan Vassilile, struktuuri- ja juhtimisreformi töörühma juhile.
Kuidas viia Tartu ülikooli kliinikumis ellu juhtimis- ja struktuurireform nii, et kõik töötajad oleksid üksteise poole näoga, mitte seljaga, see on raske ja vastutusrikas ülesanne eelkõige Kristjan Vassilile, struktuuri- ja juhtimisreformi töörühma juhile. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli kliinikumi struktuuri- ja juhtimisreformi töörühm on taastanud oma tegevuse, mille kaheks kuuks peatas koroonaviirusest tingitud eriolukord. Rühma juhi Kristjan Vassili sõnul on töörühm pärast seisakut kohtunud juba kahel korral, 15. mail ja 1. juunil ning edasi minnakse täistuuridel, olles keskendunud eelkõige tööpere kaasamisele.

30. oktoobriks peaks valmis olema uus kava selle kohta, millise struktuuriga asub kliinikum tulevikus tööle. Uus juhatuse esimees on ehk leitud varemgi - 1. okroobriks.