Võitlus lodjakoja üle: Neinar Seli MTÜ vaidlustab linna otsuse (7)

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Juuli lõpus valmivas lodjakojas hakkab tegutsema rentnik. Selle leidmiseks korraldati konkurss, huvilisi oli kaks ning võitjale Emajõe Lodjakojale napilt alla jäänud teine osaleja Ühinenud Emajõe Veeteed on komisjoni otsuse peale esitanud vaide.
Juuli lõpus valmivas lodjakojas hakkab tegutsema rentnik. Selle leidmiseks korraldati konkurss, huvilisi oli kaks ning võitjale Emajõe Lodjakojale napilt alla jäänud teine osaleja Ühinenud Emajõe Veeteed on komisjoni otsuse peale esitanud vaide. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsus oleks pidanud tänasel istungil otsustama, kas Emajõe kaldal peagi valmiva ning 2,4 miljonit eurot maksma läinud uue lodjakoja kasutajaks saab järgmiseks kümneks aastaks MTÜ Emajõe Lodjaselts, mis tegutses vanas lodjakojas aastaid. Et uue lodjakoja teine huviline, Estiko ja Seto Line’iga seotud mittetulundusühing polnud hindamiskomisjoni otsusega päri ning vaidlustas selle, siis võttis linnavalitsus punkti tänasest päevakorrast maha.

Linnavalitsus kuulutas uuele lodjakojale järgmiseks kümneks aastaks väärilise kasutaja leidmiseks välja konkursi, milles osales kaks mittetulundusühingut: Emajõe Lodjaselts ja Ühinenud Emajõe Veeteed. Mõlemad mittetulundusühingud pidid tegema linnale aastaüüri hinnapakkumise ning esitama kontseptsiooni, mida lodjakojas järgmistel aastatel tegema hakatakse.

Tugev idee

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles