Tartust Räpina suunas sõitnud buss pidi tosoolilekke tõttu reisi peatama

Lenel Karu
, reporter
Copy
Täna pärastlõunal tuli Gobus reisibussil Tartu-Räpina maantee 13. kilomeetril teekond tosoolilekke tõttu katki jätta. Lühikese peatuse tulemusel jätkus reis asendusbussiga.
Täna pärastlõunal tuli Gobus reisibussil Tartu-Räpina maantee 13. kilomeetril teekond tosoolilekke tõttu katki jätta. Lühikese peatuse tulemusel jätkus reis asendusbussiga. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna kella 15 paiku pidi Gobusi reisibuss jätma sõidu pooleli Tartu-Räpina maantee 13. kilomeetril Luunja lähistel, kui reisijad tundsid kärsahaisu ning informeerisid sellest ka bussijuhti. Kuna põhjus polnud teada, kutsuti kohale ka päästjad.

Tosoolilekke tõttu tossama hakanud bussis tundsid reisijad kärsahaisu ning informeerisid bussijuhti, kes reisi pooleli jättis.
Tosoolilekke tõttu tossama hakanud bussis tundsid reisijad kärsahaisu ning informeerisid bussijuhti, kes reisi pooleli jättis. Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees

Päästjatele laekus kell 15:14 väljakutse, et reisibuss tagaosast on näha tossu. Kohapeal selgus, et probleemi põhjustas tosoolileke ning midagi tõsist ei juhtunud. Inimesed viga ei saanud ning lühiajalise peatuse tulemusel jätkati reisi asendusbussiga. Puksiir toimetas teise bussijuhi ja remonti vajava bussi Tartusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles