GALERII ⟩ Kajar Lemberi kohtuprotssess lükkus edasi (1)

Copy

Täna algas Tartu maakohtus juba mitu nädalat edasi lükkatud kohtuprotsess ettevõtja Kajar Lemberi ning veel 17 süüdistatava asjus. Paraku pole kindel, kas protsess määratud kuupäevadel sel kuul ka jätkuda saab.

Täna alanud istungil oli kohal kümme kaitsjat ja üle kümne süüdistatava, kelle mahutamiseks tuli saali laudu juurde tuua. Esialgu maikuus toimuma pidanud istungid lükkusid menetlusosaliste palvel juunikuusse.

Kohtusaalis selgus täna, et probleeme on kohtu määratud asenduskaitsja volitustega ning kaitsjad soovisid näha kirjavahetust, kuidas prokuratuur oli asjaosalisi istungile kutsunud. Ainuüksi kohtusse kutsutute tutvustamisele ja taotluste kuulamisele kulus kaks ja pool tundi. Lisaks pidi kohus tegema selle aja jooksul ka dokumentide ja volituste täpsustamiseks kaks vaheaega. Kohus otsustab täna pärastlõunal, kas istung lükatakse taas edasi. Vudila Mängumaa kirjadega kaunistatud Volgaga kohtusse saabunud Kajar Lember sõnas kohtus enne lõunapausi, et kaks tundi kõrtsis istuda olnuks ka produktiivsem kui oma aega kohtusaalis raisata.

Pärast lõunapausi selguski, et istung lükatakse edasi 12. juunile ning siis ei tohiks enam ühelgi osapoolel olema põhjuseid, miks istung ei saaks toimuda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles