Vanemuise tänava remontija kõiki vigu ei tunnista

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Vanemuise väikese maja juures on kivid üles võetud ning betoon välja kaevatud, asemele tuleb muld, kuhu istutatakse kõrrelised. Vanemuise tänava remondi esimese järgu tööd peavad olema lõppenud kolmapäevaks.
Vanemuise väikese maja juures on kivid üles võetud ning betoon välja kaevatud, asemele tuleb muld, kuhu istutatakse kõrrelised. Vanemuise tänava remondi esimese järgu tööd peavad olema lõppenud kolmapäevaks. Foto: Margus Ansu

Mai lõpuks pidi OÜ Asfaldigrupp kõrvaldama Vanemuise tänava praagi, eilse seisuga oli vaatepilt Vaksali ja Akadeemia tänava vahelisel lõigul mai algusega võrreldes parem, aga töö polnud siiski valmis. Vanemuise täna 10 000 ühikust ootab parandust 200. 

Endiselt ootavad täitmist mõned vuugivahed ja korrastamist kaevukaante ümbrus. Enamik vuugivahesid olid eilseks täidetud ning ka katkised kõnniteeplaadid välja vahetatud. Vanemuise tänava rekonstrueerimise esimese järgu lõpptähtaeg on 10. juuni ehk vähem kui nädala pärast.

Millest tekkisid vead

10. juuniks on vaatepilt esinduslik, kinnitas Vanemuise tänava rekonstrueerimise eest vastutaja, peatöövõtja OÜ Asfaldigrupi projektijuht Martin Kliimant. Mai alguses oli Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhatajal Oleg Lužetskil palju etteheiteid töö kvaliteedi kohta. Seni käivad koosolekud ning püütakse leida olukorrale lahendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles