Tammeka sai saarlastelt kibeda kaotuse ning peatreener Koppel teenis kollase kaardi (1)

Lenel Karu
, reporter
Copy
Tartu JK Tammeka kaotas täna FC Kuressaarele 2:1. Tammeka vasakkaitsja Kevin Aloe sõnul tuleb logisevad asjad kiiresti üle vaadata.
Tartu JK Tammeka kaotas täna FC Kuressaarele 2:1. Tammeka vasakkaitsja Kevin Aloe sõnul tuleb logisevad asjad kiiresti üle vaadata. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Jalgpalli meistriliiga tabeliheitlus jätkus täna Tartu Tamme staadionil, kus viiendas voorus läksid vastamisi Tartu JK Tammeka ja FC Kuressaare. Saarlased olid enesekindlad igas elemendis ning alistasid tartlased 2:1. Emotsioonidest tulvil Tammeka peatreener Kaido Koppel teenis teisel poolajal kollase kaardi.

Kui möödunud laupäeval tegid tartlased hea soorituse võõrsil, alistades Tallinna JK Legion 1:0, siis täna ei oldud koduväljakul samas vormis. Vastupidi, juba esimese poolaja 13. minutil lõi Otto-Robert Lipp palli Tammeka võrku ning viis saarlased juhtima. Avapoolajal jäid tartlased hätta nii kaitses kui rünnakul, saarlased seevastu mängisid agressiivselt ja hoidsid palli enda valduses.

Esimese poolaja lõpuks oli seis endiselt 0:1 Tammeka kahjuks ning panused seatud järgnevale 45 minutile. Teisel poolajal tekkis tartlastel rohkem võimalusi ning nende mängupilt muutus teravamaks, kuid väravat ei paistnud kuskilt. Kohtumise 61. minutil lõi värava Joonas Soomre, kasvatades Kuressaare edu kahe väravani. Kaks minutit hiljem teenis kollase kaardi Tammeka peatreener Kaido Koppel. 

Kui tiksuma hakkasid lisaaja minutid, tõi Tammeka ennast lõpuks nulliringist välja ning 92. minutil avas tartlaste skoori Mart Paul Preiman. Viimased kaks minutit kerisid kohtumise lausa nii põnevaks, et napilt jäi vormistamta viik. Tartlased võitlesid, kuid pidid lõpuks leppima kaotusega 1:2. 

Kohtumise järel tõdes Soccernet.ee otseülekandes Tammeka vasakkaitsja Kevin Aloe, et Tammeka jäi täna liiga nõrgaks. «See Kuressaare on hoopis teine, mis oli eelmine aasta,» ütles Kevin Aloe ning kinnitas, et enne järgmist mängu tuleb logisevad asjad paika saada. «Tõsi, lõpu poole saime käima, leidsime auke ja sellest tuli ka värav. Aga jäime hiljaks, see oleks pidanud tulema varem,» lisas ta.

Tartu Tammeka on siiani näidanud meistriliiga mängudel üles-alla kõikumist. Kokku on võidetud kaks, kaotatud kaks ning saadud üks väärtuslik viik ning hetkel hoitakse tabelis viiendat kohta. Sel pühapäeval kell 19 kohtuvad tartlased Tamme staadionil Paide linnameeskonnaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles