Pakkumusi Emajõe ääres välikohviku avamiseks saab esitada kaks kuud

Käesoleva aasta augustini saavad kõik toitlusteenuste pakkujad esitada oma idee Emajõe ääres välikohviku avamiseks.

FOTO: Sille Annuk/Tartu Postimees

Tartu linnavalitsus annab konkursi korras rendile kolm Vabaduse pst 1c kinnistul asuvat maa-ala toitlustuskohtade avamiseks ning osalejatel on pakkumuse esitamiseks jäänud aega veel kaks kuud.  

Tänavu lõppeb senistel jõeäärsel kinnistul tegutsenud toitlustajatel viieaastane maa tasuta kasutamise periood. Abilinnapea Raimond Tamme sõnul on linna poole pöördunud juba mitu ettevõtjat sooviga avada Emajõe ääres oma toitlustuskoht. «Jõeäärne piirkond on muutunud väga populaarseks. Viis aastat tagasi alustanud toitlustajad on hästi hakkama saanud ning oleme saavutanud eesmärgi tuua jõe äärde rohkem rahvast ja panna Emajõe-äärne ala elama. Sel korral anname maa rendile pikemaks perioodiks, et julgustada ettevõtjaid investeerima veelgi atraktiivsematesse lahendustesse,» rääkis Tamm.

Linnavalitsus kuulutas välja konkursi, millega pakutakse toitlustuskohtade avamiseks linnale kuuluvast Vabaduse pst 1c kinnistust rendile kolme maa-ala (151, 79 ja 54 m²). Maa antakse rendile kümneks aastaks alates 1. jaanuarist 2021 alghinnaga 1000 eurot aastas.

Konkursi tingimuste kohaselt peab rentnik pakkuma toitlustusteenust (toidu valmistamine ja serveerimine kohapeal tarbimiseks) alates 1. juunist 2021 vähemalt neljal kuul aastas, sh suvekuudel. Suurim ala antakse rendile valdavalt kodumaisest toorainest kohapeal valmistatud sooja toitu pakkuvale kohvikule või restoranile. Konkursil saavad osaleda vähemalt viieaastase toitlustuskogemusega ettevõtjad, kel pole võlgnevusi riigi ega Tartu linna ees. Iga pakkuja saab esitada ühe pakkumuse konkreetsele asukohale.

Konkursil osalejatel tuleb esitada oma pakkumus hiljemalt 1. augustiks 2020 Tartu linnavalitsuse ettevõtluse arengu osakonnale e-posti aadressil evo@tartulv.ee. Pakkumuste hindamisel arvestatakse kavandatava teenuse kontseptsiooni, sh planeeritavaid tegevusi ja menüüd ning toitlustuskoha ehituslahendust ja kujundust ning pakutavat rendihinda.

Tagasi üles