Juunist on oodata muudatusi Tartu linnaliinibusside graafikus ja ohutusmeetmetes (1)

Lenel Karu
, reporter
Copy
1. juunist ootavad ees muudatused Tartu linnaliinibusside graafikus ja ohutusmeetmetes. Pildil linnaliinibuss Eedeni peatuses.
1. juunist ootavad ees muudatused Tartu linnaliinibusside graafikus ja ohutusmeetmetes. Pildil linnaliinibuss Eedeni peatuses. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

1. juunist ootavad ees muudatused linnaliinibusside graafikus ja koroonaviiruse levikust tingitud ohutusmeetmetes. Juuni algusest paigaldatakse busside sissepääsude juurde desinfitseerimisvahendid, mida sõitjad sisenedes ja väljudes kasutada saavad. GoBus jätkab busside desinfitseerimist üks kord ööpäevas ning bussidesse on kleebitud sildid, millel on soovitus kanda maski.

Lisaks jääb bussides suletuks esiuks ning piletit saab osta ainult puutevabalt ühistranspordi kaardiga validaatoril viibates. 

Esmaspäevast muutuvad ka busside graafikud, näiteks hakkab liin nr 6 sõitma 30-minutiliste intervallidega ja peaaegu kõikidel liinidel muutuvad väljumiste ajad. Endiselt ei sõida linnaliin nr 5. Graafikumuudatused kajastuvad bussipeatustes, veebis ja müügile tulevates graafikuraamatutes. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles