Otepää koolijuhiks valiti senine direktori asendaja

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää gümnaasiumi direktoriks valitud Maire Murumaa on ametis alates juunist.
Otepää gümnaasiumi direktoriks valitud Maire Murumaa on ametis alates juunist. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Juunist on Otepää gümnaasiumi direktor Maire Murumaa, kes seni oli sealsamas ametis koolijuhi asendajana.

Otepää vallavalitsus kuulutas hiljuti välja konkursi gümnaasiumi direktori ametikoha täitmiseks. Kandidaate oli 14.

Vallavanem Jaanus Barkala sõnul oli konkurss tasavägine. «Komisjon vestles väljakutsutud kandidaatidega ja häälteenamusega osutus valituks Maire Murumaa,» ütles Barkala. «Ta on ennast tõestanud võimeka juhina, taganud koolis toimiva õppekeskkonna ning tal on selge visioon Otepää gümnaasiumi tulevikust.»

Hea ülevaade

Peale Barkala kuulusid komisjoni haridusspetsialist Janika Laur, gümnaasiumi hoolekogu esindaja Jana Mae, õpetajate esindaja Marika Paavo ning vallavolikogu esindajatena Miia Pallase, Rein Pullerits ja Kaido Tamberg.

Maire Murumaa ütles vallavalitsuse pressiteate vahendusel, et aasta direktori kohusetäitja rollis andis hea ülevaate kooli tugevatest külgedest ja kitsaskohtadest. «Seetõttu pean väga oluliseks traditsioonide jätkamist, gümnaasiumiosa arendamist, toimiva meeskonna loomist ning usalduslike ja avatud suhetega koolikultuuri kujundamist,» lisas ta.

Aasta direktori kohusetäitja rollis andis hea ülevaate kooli tugevatest külgedest ja kitsaskohtadest, ütles Maire Murumaa.

Pedagoogiline töö

Murumaa on töötanud Valga lasteaia Walko liikumisõpetaja ja õppejuhatajana, Sangaste lasteaia Kratila direktorina ja Keeni põhikooli direktorina. Ta on omandanud Tallinna pedagoogilises seminaris rakendusliku kõrghariduse koolieelse pedagoogika alal, lõpetanud Tallinna ülikooli kehakultuuri bakalau­reuse kraadiga ja Tartu ülikooli magistriõppe koolijuhtimise erialal.

Otepää gümnaasiumi direktori asendamise ajal oli Murumaa ka osakoormusega tööl Keeni põhikooli direktorina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles