Kaasava eelarve ideedest paistab sportlik eluviis

Lenel Karu
Copy
Tähtvere välijõusaalis on head võimalused lõuatõmmeteks ja akrobaatikaks, aga vanematele inimestele sobivaid trenažööre seal pole.
Tähtvere välijõusaalis on head võimalused lõuatõmmeteks ja akrobaatikaks, aga vanematele inimestele sobivaid trenažööre seal pole. Foto: Sille Annuk

Samuti nagu mitmel varasemal aastal, saavad tartlased ka tänavu kevadel kodulinna meelepärasemaks kujundamisel kaasava eelarve kaudu uusi mõtteid pakkuda. Sel aastal esitati 98 ideed, mida eksperdikomisjon asub hindama juunis. Kõigist ettepanekutest sõelutakse välja 25 parimat ja nende üle hakkab rahvas hääletama augusti algul.

Spordi ja vaba ajaga seotud ideid esitati linnavalitsusele 36, neist ligi 75 protsenti puudutab sportimisvõimaluste täiendamist. Neist omakorda pea pooled peavad heaks mõtteks mõne uue spordipargi või -väljaku rajamist.

Abilinnapea Mihkel Lees avaldas eeltoodud arvude taustal heameelt selle üle, et inimeste liikumishuvi suureneb. Samas avaldas ta veendumust, et Tartus on juba praegugi häid spordiväljakuid päris palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles