Galerii Tammeka vandus alla Tallinna Kalevi tugevale kaitsemüürile

Lenel Karu
, reporter
Copy

Täna kohtusid Tamme staadionil koduse meistriliiga kolmandas voorus Tartu Tammeka ja Tallinna Kalev. Kuigi tartlased olid mõni päev varem mänginud viiki tiitlikaitsja FC Floraga ja lubanud kripeldama jäänud värava ära lüüa, see ei õnnestunud. Tallinna Kalev ​näitas tugevat kaitset, millele Tammeka vandus alla 0:2.

Esimene poolaeg kulges väravateta, tartlased domineerisid palli üle ning tallinlased näitasid head vastupanu kaitses. Mängu teine pool võttis 54. minutil suuna Tallinna Kalevi kasuks, Hannes Anier lõi palli ​Tammeka võrku. Kuigi tartlastel tekkis koduväljakul mitu head võimalust värava löömiseks, neid siiski ära kasutada ei õnnestunud. Anier kordas oma edukat sooritust kuus minutit enne lõpuvilet ning lõi Tammekale teise värava, millega Tallinna Kalev võttis favoriidi üle magusa võidu.

«Vastane mängis madalalt kaitses ja tegi seda väga hästi. Meie ei saanud nende vastu kombineerimisega piisavalt hakkama,» selgitas Tammeka peatreener​ Kaido Koppel. Oma palluritele tal mängu järel suuri etteheiteid polnud.

«Mängijad oskasid platsil tööd teha. Me kaotasime halvas kohas palli, tekkis ebakõla söötja ja vastuvõtja vahel ning see maksis meile kätte,» lisas ta.

Tammeka kapten Tauno Tekko kinnitas, et kui kolmapäeval pidi Flora maadlema Tammeka kaitsega, siis nüüd oli sama ülesanne antud tartlastele.

«Vastastel lõid esimesel võimalusel kohe värava ära ning meie ei liigutanud palli piisavalt kiiresti. Neid oli raske murda,» tunnistas Tauno Tekko.

«Esimene kord oli pallikaotus ja üks mängija üksinda, teisel korral eksisime ise,» lisas ta ning arvas, et edaspidi tasub olla tähelepanelikum.

Senise kolme vooruga paikneb Tammeka tabelis nelja punktiga viiendal kohal. Tuleval laupäeval minnakse võõrsil vastamisi Tallinna JK Legioniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles