Elvas algab rulapargi ehitus

Tartu Postimees
Copy
Elva rulapargi avamisel toimub ka rulavõistlus.
Elva rulapargi avamisel toimub ka rulavõistlus. Foto: Elva Vald

Täna alustati Elva linnas rulapargi rekonstrueerimistööde ettevalmistustega. Rulapargi ehitustööd maksavad kokku 58 800 eurot ning tööd algavad uuel nädalal.

Täna alustati rulapargi juures mahamärkimistöödega ning pargile pandi ümber aiad. Elva abivallavanem Mikk Järv ütles, et kuigi aiad on juba kohale toodud, saavad kõik huvilised veel sel nädalavahetusel parki kasutada. Ehitustööd algavad esmaspäeval, 25. mail.

Ehitustöödega muudetakse rulapargi olemasolevaid kaldeid ja nurki, mis ei ole praeguses pargis kõige sujuvamad. «Samuti muudetakse sisemisi hoovõturadasid ning tehakse ümber rulapargi elemendid,» kirjeldas Järv ja lisas, et ehitustöödega lahendatakse ka sadevee ärajuhtimine. Rulapargi suurus jääb samaks.

Abivallavanem ütles, et rulapargi projekti koostamisel kaasati ka Elva ekstreemsportlasi. «Nad olid väga suureks abiks, sest panustasid projekti oma mõtete ja ideedega, et tulemus saaks kõigile meelepärane,» ütles Järv.

Elva linna rulapargi töid teeb Betoondetail OÜ. Ehitusjärelevalve eest vastutab Pärn Projekt OÜ. Ehitustööde valmimistähtaeg on juuli algus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles