Tartu toidu- ja veinifestival lükkub järgmisesse aastasse

Tartu Postimees
Copy
Tartu toidu-ja veinifestival eelmise aastal.
Tartu toidu-ja veinifestival eelmise aastal. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linn andis teada, et tänavu suvel jääb toidu- ja veinifestival vahele, et uuel aastal veel uhkemana tagasi tulla.

Tartu linna turundusjuhi Helen Kalbergi sõnul pole koroonaviiruse leviku tõttu võimalik tänavu suurt festivali korraldada. «Tartu toidu- ja veinifestivali keskmes on läbi aastate olnud mõnus seltskond, maitseelamused ja melu, mis annavad ikka ja jälle põhjuse tagasi tulla. Kehtestatud ohutusreeglite tõttu ei ole sel aastal võimalik festivali külastajatele tervikelamust pakkuda, seega otsustasime ürituse aasta võrra edasi lükata, et uuel aastal saaksid nii külastajad kui ka kauplejad festivali täiel rinnal nautida,» lausus Kalberg. 

Järgmine festival toimub tuleval aastal 6.—8. augustini ning toob kaasa veel põnevama toidu- ja veinivaliku ning kultuuriprogrammi. 

Kohalikke maitseid on võimalus erinevatel üritustel nautida nii suvel kui ka sügisel. Tartu toidu- ja veinifestivali korraldusmeeskond töötab koos partneritega sügiseks välja uut üritust ning suvel tasub silm peal hoida ka põnevatel Lõuna-Eesti toidusündmustel.

Lisaks on visittartu.com lehele söö ja joo rubriiki koondatud info piirkonna toidupakkujate kohta, kes teevad kojukannet või saadavad kaupa pakiautomaati.

Tartu toidu- ja veinifestival on Lõuna-Eesti suurim toidu- ja veinipidu, mis pakub ehedaid maitseid Eesti väiketootjatelt, tänavatoitlustajatelt ja rändrestoranidelt ning rikkaliku veinivalikut. Festivalil valitakse Tartu linnavein ja Tartu maitse. Festivali korraldavad Tartu linn, Tammelinna selts, Tiigi seltsimaja ning OÜ Vein ja Vine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles