Linnavalitsus pidas üle mitme nädala istungi raekojas

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartu linnapea Urmas Klaas oma kabineti akna peal. Linnpea käis raekojas tööl kogu eriolukorra aja, valdav osa linnavalitusest oli viimastel kuudel tööl kodukontrorites.
Tartu linnapea Urmas Klaas oma kabineti akna peal. Linnpea käis raekojas tööl kogu eriolukorra aja, valdav osa linnavalitusest oli viimastel kuudel tööl kodukontrorites. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsus kogunes eile raekotta istungile, küll mitte tavapäraselt istungite ruumi, vaid rohkem hajutamist võimaldavasse suurde saali. See oli esimene kord pärast märtsi lõppu, sest vahepeal on linnavalitsuse istungid olnud üksnes elektroonilised. Samamoodi on kogu linnavalitsuse töö käinud eriolukorrale omaselt veebikeskkondade toel, aga peamiselt kodukontorites. Kuid esmaspäevast on Tartu ametnikud tagasi tööpostil.

Tartu linnapea Urmas Klaas ütles, et siiski on kabinettides tagasi kolm neljandikku töötajaskonnast, neljandik jätkab kuu lõpuni kodus paindlikult hübriidtöö vormis.

Klaas ütles, et ka vahepealsel aja ei ole linnavõimu töö takerdunud, kõik hädavajalikud kodanike vastuvõtudki on aset leidnud, tõsi, vaja on olnud end enne kirja panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles