Pikk trennipaus saab lõpuks läbi, piirangud jäävad

Lenel Karu
Copy
Eile õhtul tegid Tartu spordiklubis Lemon Gym viimaseid ettevalmistusi administraator Kristiina Theresa Kuusik ja tagaplaanil vanemadministraator M.P.
Eile õhtul tegid Tartu spordiklubis Lemon Gym viimaseid ettevalmistusi administraator Kristiina Theresa Kuusik ja tagaplaanil vanemadministraator M.P. Foto: Kristjan Teedema

Spordiklubid teevad täna oma uksed uuesti lahti ning kaua kestnud paast rühmatreeningutest saab lõpuks läbi. Mitu spordiklubi juhti kinnitasid nagu ühest suust, et lisaks rõõmule inimeste saabumise üle on neil käed-jalad tööd täis ning nuputamistki palju.

Lemon Gymi Tartu spordiklubis tegi eile õhtupoolikul viimaseid ettevalmistusi uste avamiseks vanemadministraator M.P. Treenijate ava­süli vastuvõtmisse suhtub ta veel ettevaatlikult, sest valitsuse juhtnööre saab erinevalt tõlgendada. «Näiteks tekkis küsimus, mille järgi ma seda 50 protsenti osalust arvestan, kas kappide arvu või ühe päeva keskmise osavõtjate arvu järgi,» arutles M.P.

Jõusaalis vahemaa hoidmise pärast ta ei muretse. «Meil on piisavalt ruumi, pigem tuleb arvutada, kui palju masinaid või vahendeid saame kasutamiseks jätta,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles