Kaugõppest viilinud õpilastel tuleb täna jälle koolipinki istuda

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Forseliuse kooli direktor Jüri Sasi istus läinud reedel üksi klassiruumis, mis on tühi olnud eriolukorra algusest ehk märtsi keskpaigast. Täna tulevad Tähe tänava sellesse koolimajja õppima jälle 28 poissi ja tüdrukut, kel jäi kaugõppel võlgnevusi.
Forseliuse kooli direktor Jüri Sasi istus läinud reedel üksi klassiruumis, mis on tühi olnud eriolukorra algusest ehk märtsi keskpaigast. Täna tulevad Tähe tänava sellesse koolimajja õppima jälle 28 poissi ja tüdrukut, kel jäi kaugõppel võlgnevusi. Foto: Margus Ansu

Tänasest võib koolis taas õppetööd korraldada, kuid väikestes rühmades. Enamik koole on siiski otsustanud, et õpilasi tavapärase õppetöö pärast kooli ei kutsuta, kohale peavad tulema vaid need, kel pole kaugõpe läinud edukalt. Nii tuleb näiteks kolmes Tartu põhikoolis täna koolipinki istuda ligi 80 õpilasel, kel on erinevates õppeainetes tegemata kodutöid või muid puudujääke.

Tartu Forseliuse kooli 462 õpilasest tuleb täna jälle koolimajja 28 poissi ja tüdrukut, kel on mõnes õppeaines võlgnevusi. Erinevatel päevadel aitab neid õppetöös järele 20 pedagoogi.

Mõni laps puhkas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles