Omavalitsused otsivad Tartumaad sümboliseerivaid kingitusi

Tartu Postimees
Copy
Samelin ASi disainer-modelleerija Anneli Oru valmistatud Tallinnas ja Tartus arheoloogilistelt väljakaevamistelt leitud 13.-15. sajandi jalatsitest inspireeritud vabaajajalatsite kollektsiooni näide.
Samelin ASi disainer-modelleerija Anneli Oru valmistatud Tallinnas ja Tartus arheoloogilistelt väljakaevamistelt leitud 13.-15. sajandi jalatsitest inspireeritud vabaajajalatsite kollektsiooni näide. Foto: Margus Ansu

Tartumaa omavalitsuste liit kuulutas välja konkursi, et leida Tartumaad sümboliseerivaid kingitusi. 

Konkursile on oodatud teenused ja tooted, mille valmistamisel on kasutatud kodumaiseid materjale, motiive ja milles on midagi Tartumaale ainuomast. Eelistatud on keskkonnahoidlikud ja taaskasutatavad materjalid ning loodussäästlik lähenemisviis. 

Kingituse tutvustamisele aitab kaasa Tartumaaga seotud lugu, materjalide päritolu või kasutatud sümboolika. Oodatud on ka teenuse- ja tootelahendused, mida on võimalik saajal kogeda või lõpuni valmistada. 

Konkursi esikolmiku vahel läheb jagamisele 900 euro suurune auhinnafond. Parimad ja äramärgitud kingitused avalikustatakse Tartumaa omavalitsuste liidu kodulehel.

Konkurss #tartumaine kingitus kestab 31. maini 2020 ja tingimused asuvad Tartumaa omavalitsuste liidu Facebooki lehel ning kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles