Mika Keränen veedab suve aialapil

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Et eriolukorra tõttu ei olnud võimalik fotograafi saata Mika Keräneni koju, sai palutud kirjanikul ennast ise pildistada. Tema kõrval on draakonipuu, millega suhtlemisest on ta kirjutanud ilukirjandusliku pala «Kommipuu», mis ilmub tänases Sirbis.
Et eriolukorra tõttu ei olnud võimalik fotograafi saata Mika Keräneni koju, sai palutud kirjanikul ennast ise pildistada. Tema kõrval on draakonipuu, millega suhtlemisest on ta kirjutanud ilukirjandusliku pala «Kommipuu», mis ilmub tänases Sirbis. Foto: Mika Keränen

Soomlasest tartlane, kirjanik ja jalgpallifänn ning Jõgeva põhikooli eesti kirjanduse ja soome keele õpetaja Mika Keränen (46), kellega Tartu Postimees on eelmiste intervjuude tegemisel sinasõbraks saanud, võttis endale Ihastes asuvast maheaiast maalapi ja istutab järgmisel nädalal maasikaid. Kolmapäeval käis küsimine-vastamine telefonitsi.

Mida näed aknast, kui praegu välja vaatad?

Näen vastasmaja. Kased on läinud juba lehte, nii et järjest vähem näen maja ja järjest rohkem rohelust. Kaskede roheline loor mulle väga meeldib, kui see just tekib. Talvel on natuke kõle siin paneelmajade vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles