Aardla tänava majas tulistas joobes mees oma naist (2)

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Illustreeriv foto vägivallast.
Illustreeriv foto vägivallast. Foto: Remo Tõnismäe

Ööl vastu tänast sai politsei väljakutse Tartus Aardla tänava eramusse, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus tulistas 67-aastane mees oma naist ebaseaduslikust relvast.

Õnneks naine pihta ei saanud. Politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning võtsid ebaseadusliku relva hoiule. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokuröri Raul Heido sõnul tegi kahtlustatav tulirelvast lasu teise inimese ehk oma naise suunas. «Kui asi oleks õnnetumalt lõppenud, ei räägiks me enam tapmiskatsest, kuid kuna lasud ei tabanud, jäi tegu katseks,» ütles Heido. «Sellise teo eest näeb seadusandja ette 6-15-aastase vangistuse. Saame kinnitada, et kahtlustataval relvaluba ei olnud ja tegemist oli kooselava abielupaariga,» rääkis Heido, lisades, et sündmuse põhjuste, relva päritolu ja muude asjaolude kohta on veel vara midagi öelda, sest sündmusest on möödas vaid loetud tunnid. Kahtlustatavana on kinni peetud 1952. aastal sündinud mees ja hetkel kogutud andmetele tuginedes taotleb prokuratuur kahtlustatava vahistamist.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles