Tankla kasutusluba saabub ühes betoonplokkidega (2)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartus on Olerexi uue tankla väljasõit Aruküla teele praegu takistatud ehitusaiaga, kuid kui linnavalitsus tanklale kasutusloa annab, suletakse see juurdepääs betoonplokkidega.
Tartus on Olerexi uue tankla väljasõit Aruküla teele praegu takistatud ehitusaiaga, kuid kui linnavalitsus tanklale kasutusloa annab, suletakse see juurdepääs betoonplokkidega. Foto: Margus Ansu

Aruküla tee ja Põllu tänava ristile valminud uus Olerexi tankla, õigemini selle liikluslahendus on kütusefirma suhted Tartu linnavalitsusega kapitaalselt sassi ajanud. Viimaseks piisaks karikasse sai see, kui Olerexi toodud projektlahenduse rajamiseks üritati lepingut sõlmida, aga linnavalitsuse meelest ei olnud reede õhtul saabunud parandusettepanekutega vastusest võimalik välja lugeda muud, kui et endiselt on üleval vaidlusküsimused.

Tartu Postimees kirjutas eelmisel nädalal, et Aruküla teel asuv Olerexi tankla ootab linnavalitsuselt kasutusluba märtsist saadik, kuid takistuseks on vaidlused liikluslahenduse ajakohastamise üle. Meenutuseks: uuele tanklale on rajatud juurde- ja väljapääs Põllu tänava poole, kuid tankla liiklusskeem eeldab kaht juurde- ja väljapääsu. Teine juurde- ja väljapääs on linnavalitsuse tõlgenduses ebaseaduslikult ja liiklusohtlikult rajatud Aruküla tee poole läbi bussipeatuse.

Joon vahele

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles