Olerex pidi valmis tanklast kauba välja viima ja ähvardas Tartut kahjunõudega (7)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Aruküla tee ja Põllu tänava ristmikule ehitatud Olerexi tankla ja pesula ootavad mitu kuud kasutusluba. Kaupki on ammu külmikutes.
Aruküla tee ja Põllu tänava ristmikule ehitatud Olerexi tankla ja pesula ootavad mitu kuud kasutusluba. Kaupki on ammu külmikutes. Foto: Margus Ansu

Tartu servas Aruküla teel, mitte kaugel kuulsast Madruse tänavast, on valmis saanud Olerexi uus tankla, kus tuled põlevad, külmikutes seisavad joogid ja tankurid näitavad kütuse hinda. Uus asfalt on veel süsimust, sest autodel ja nende juhtidel tanklasse ometigi asja pole. Olerexi lühike vastus, miks selline kummitustankla püsib, oli järgmine: «Teenindusjaama ja pesula ehitus on vastavalt ehitusloale lõpuni viidud. Jaam on avamiseks valmis alates 9.03. Kasutusloa väljastamine on seni linnavalitsuse menetluses.»

Juba 7. veebruaril oli jaam nii kaugel, et kasutusloa taotlus sisse anda, tõdes Olerexi esindaja Urmas Koch. Sealt arvutati 30 päeva. Märtsiks olid kaubad kohal ja töötajad palgatud. 24/7 tankla vajab vähemalt kaheksat töötajat.

Advokaadid ja kahjunõue tulid mängu paari nädala eest. Olerexi juhataja ja üks omanikke Andres Linnas ütles teravaks läinud olukorra kohta, et neil on jaamas kütused sees, talvine juba väljagi viidud ning töötajad on palgal. «Teie teete tsirkust, meie kanname kulusid,» nentis ta.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles