Eesti suurimad lihatööstused aimavad edukat grillihooaega

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Nõo lihatööstuse juhataja Toomas Kruustük.
Nõo lihatööstuse juhataja Toomas Kruustük. Foto: Andres Raudjalg

Möödunud nädalal sai kinnituse üritustesuve ärajäämine, kõiki sündmusi tuleb tähistada kitsamas ringis ning massiüritustele ei tasu mõeldagi. See tähendab, et suvi tõotab tulla perekeskne ühes aia- ja grillipidudega. Kui keegi selles olukorras võidab, on need grillitooteid valmistavad lihatööstused.

Ent tilk tõrva meepotis on äriklientide kadumine, toitlustusettevõtetele on eesseisev suvi kehv: pole inimesi, pole vaja ka liha tellida. Tartumaal tegutseval ASil Nõo Lihatööstus on veel mõne toitlustaja käest raha kätte saamata. Ettevõtte juht Toomas Kruustük loodab, et ükski koostööpartner ei lähe eriolukorra tõttu pankrotti. «Äriklientide kadumise tõttu on raha kinni ja kadu päris suur,» nentis ta.

Ilm annab tunda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles