Volbriööl tuli politseil lahendada perevägivallajuhtum ning ajada laiali suurem seltskond

Tartu Postimees
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Eilne volbriõhtu möödus Tartus suures pildis rahulikult, kuid Tartumaal tuli politseil laiali ajada suurem seltskond, kes rikkus eriolukorra reegleid. Kokku laekus politseile 65 väljakutset.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Kristjan Tommingas ütles, et viimaste aastate volbriööd on möödunud suures pildis rahulikult, öö jooksul ei tehtud palju väljakutseid.

«Olime ka sel aastal valmis reageerima vajadusel suuremate jõududega, ent öö möödus politseile Tartumaal suuremate vahejuhtumiteta. Paaril korral tuli selgitada elanikele öörahu reegleid, kuid valdavalt püsisid inimesed kodus ja pereringis,» selgitas Tommingas.

Kokku laekus politseile 65 väljakutset, mis on võrreldav tavalise nädalavahetuse päevaga. Kontrolliti 138 autojuhi kainust ning tabati kaks joobes juhti. Lisaks tuli korrakaitsjatel lahendada üks perevägivallajuhtum.

Oli ka neid, kes eriolukorra reegleid rikkusid. Öö vältel laekus politseile Tartumaalt üksikuid teateid, kus mõnda korterisse oli kogunenud suurem seltskond või tehti lõket suuremas ringis ja kaks pluss kaks reegleid eirates.

«Näiteks teatati öösel Kastre vallas suuremast seltskonnast inimesest, kes kuulasid valjult muusikat. Politsei selgitas, et ühe maja juures õuel oli ligi 20 inimest, kes rikkusid naabrite öörahu ega pidanud kinni kaks pluss kaks nõuetest,» rääkis Tommingas. Seltskond aeti laiali ja peoperemehele tehti suuline hoiatus nõuete rikkumise eest

Kuna ees ootab pikk nädalavahetus, siis palub politsei looduses liikudes hoida enda ja teiste tervist ning pidada kinni piirangutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles