Kaimar Karu esineb Tartu ideede teisipäeva veebiseminaril

Tartu Postimees
Copy
Endine ettevõtluse ja IT minister Kaimar Karu.
Endine ettevõtluse ja IT minister Kaimar Karu. Foto: Mihkel Maripuu

Tartu linnavalitsuse, teaduspargi ja ärinõuandla korraldatud ideede teisipäeva ürituste sarja veebiseminaril esineb 5. mail endine väliskaubandus- ja infotehnoloogia­minister Kaimar Karu. Veebiseminari juhatab tippettevõtja Kuldar Leis ja see on kõigile osalejatele tasuta.

Veebiseminaril on arutelu all Eesti konkurentsivõime, sealhulgas rohepööre, haridus ja teadusrahastus ettevõtluse ja ekspordi arendamiseks ning ootamatute väliskeskkonna tegurite lahendamine. «Julgus eksperimenteerida ja oskus muuta innovatsioon igapäevatöö osaks on Eesti tööstusele hädavajalikud, et maailmas konkurentsivõimelisena püsida,» ütles veebiseminaril esinev Kaimar Karu.

Abilinnapea Raimond Tamm tõdes, et pöördelistel aegadel on oluline näha ja luua võimalusi meie majanduse konkurentsivõime suurendamiseks. «Vajalik on tekitada seonduv arutelu ning jõuda õigeaegsete otsuste ja meetmeteni, mis võimaldavad muutunud ühiskondlike ootuste ning nõudluste tingimustes meil majanduskriisi väiksemate kaotustega ületada,» ütles ta.

39-aastane Kaimar Karu on IT-sektoris töötanud üle 20 aasta ja täitnud erinevaid rolle spetsialistist juhini ning tarkvaraarendusest teenuste juhtimiseni. Lisaks era- ning avaliku sektori praktilisele kogemusele on ta koolitanud ja konsulteerinud Eesti riigiasutusi. Karul on teadusmagistrikraad filosoofias Tartu ülikoolist.

Ideede Teisipäeva veebiseminaril osalemine on tasuta, vajalik on eelnev registreerimine siin. Osalejatele saadetakse veebiseminari Zoomi link mõni tund enne ürituse algust.

Ideede Teisipäev on valdkondadeülene kohtumisõhtu juhtidele ja spetsialistidele, et jagada omavahel ideid, parimaid kogemusi, töövõtteid ning arutada Eesti ja maailma tööstuse ning majanduse arengu hetkeolukorra ja suundumuste üle. Ideede Teisipäeva sari on kestnud neli aastat, seda on peetud iga kuu esimese täisnädala teisipäeval. 5. mai üritus toimub eriolukorrast tingituna esimest korda veebikeskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles