Vanemuine jätab ära kõik maikuu etendused ja üritused

Tartu Postimees
Copy
Vanemuise teatri suur maja.
Vanemuise teatri suur maja. Foto: Margus Ansu

Eriolukorra pikendamise tõttu jäävad Vanemuise teatris ära kõik maikuuks planeeritud etendused ja üritused, 30. aprillist on aga müügil Vanemuise sügishooaja etenduste piletid.

Mais ära jäävate etenduste piletid vahetatakse 30. aprillist 31. detsembrini ümber sügishooaja etenduste piletite või Vanemuise kinkekaartide vastu või ostetakse tagasi. Oma soovist saab teatrile teada anda e-posti aadressil kassa@vanemuine.ee.

Vanemuise uue, 151. hooaja piletid on pandud müüki teatri parimate traditsioonide vaimus ja suurte lootustega, et saab etendustegevust alustada augustis. Harjumuspärase terve hooaja asemel on mänguplaan esialgu kättesaadav kalendriaasta lõpuni.

Vanemuise teater valmistub päev-päevalt selleks, et saaks kõiki tervist puudutavaid ettevaatusabinõusid kasutusele võttes esimesel võimalusel oma tegevust jätkata ja olla taas publiku ees oma tuntud headuses.

«Oleme olemas, et läbi naeru ja pisarate, vahel läbi meelelahutuse, vahel läbi konstruktiivse provokatsiooni aidata elu paremini mõista. Aidata seada sihte. Aidata aru saada iseendast. Me oleme teie elus aken kõige põnevamatesse maailmadesse,» ütleb lavastaja Ain Mäeots.

Sügishooaja repertuaariga saab tutvuda teatri kodulehel www.vanemuine.ee 30. aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles