Tartus sattus avariisse sotsiaaltöötaja elektriauto

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Rahu tänaval rammis seni tabamata sõidukijuht sotsiaaltöötaja elektriautot.
Tartus Rahu tänaval rammis seni tabamata sõidukijuht sotsiaaltöötaja elektriautot. Foto: Politsei

Üks Tartus hiljuti sotsiaaltöötajate käsutusse antud elektriautodest on rikutud, sest sellele sõideti Rahu tänaval otsa. Liiklusõnnetuse põhjustaja osutus viisakaks inimeseks ning jättis kojamehe vahele oma kontaktandmed.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus õnnetus ajavahemikus 5. jaanuar kell 16 kuni 8. jaanuar kell 15. Tundmatu auto sõitis Tartus Rahu 15 juures otsa sinna pargitud helesinist-valget värvi elektriautole Mitsubishi. Otsasõitja lahkus õnnetuspaigalt.

Kuna avarii põhjustaja oli esialgu teadmata, palus politsei kõigil, kes kirjeldatud avariid pealt nägid, võtta ühendust Lõuna prefektuuri avariipolitseinikega telefonidel 730 8814 või 110.

Tartu Linnavalitsuse sotsiaalabi osakonna hoolekandeteenistuse peaspetsialist Martin Joel Bachmann ütles täna päeval Postimehele, et kindlustusfirma kahjukäsitleja leidis auto lähemal uurimisel kojamehe vahelt kirja otsasõitja kontaktandmetega.

«Avarii põhjustajaga on ühendust võetud ning kindlustus tegeleb paberite vormistamisega,» lisas Bachmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles