Tartu tervishoiukõrgkooli tudengid Britta Jürgenson (vasakul) ja Annabel Uibo pärast öötööd laupäeva hommikul kell 7 Tabivere sotsiaalkeskuse ees. Tüdrukute näos on respiraatori ja prillide kandmisest väikesed vorbid, need püsivad pärast töö-ööd natuke aega paratamatult.
Tartu tervishoiukõrgkooli tudengid Britta Jürgenson (vasakul) ja Annabel Uibo pärast öötööd laupäeva hommikul kell 7 Tabivere sotsiaalkeskuse ees. Tüdrukute näos on respiraatori ja prillide kandmisest väikesed vorbid, need püsivad pärast töö-ööd natuke aega paratamatult. Foto: Britta Jürgenson

Annabel Uibo ja Britta Jürgenson, mõlemad 21-aastased, õpivad Tartu tervishoiukõrgkoolis ämmaemandaks, kuna on veendunud, et neile meeldib olla kohal seal, kus sünnib uus elu. Sellel pildil seisavad nad aga Tartu valla Tabivere sotsiaalkeskuse soojaku ees pärast öövahetust, kus nende ülesanne oli hooldada 70-, 80- ja 90-aastaseid inimesi.

Tervishoiukõrgkooli üliõplased teevad Tabivere hooldekodus vastutusrikast tööd, kogedes hooldekodu elanike erilist tänutunnet.

Kommentaarid
Copy