Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Katse: peosaalide pidajad praegu suuri seltskondi jutule ei võta (4)

Copy
Aida peosaali (tagaplaanil) omanikud kasutavad eriolukorrast tingitud pausi ära, et lasta maja ehitajatel veidi korrastada.
Aida peosaali (tagaplaanil) omanikud kasutavad eriolukorrast tingitud pausi ära, et lasta maja ehitajatel veidi korrastada. Foto: Sille Annuk

Esmaspäeval rääkis üks Tartu taksojuht Tartu Postimehele, kuidas noored vilistavad eriolukorra peale ja peavad endiselt rahvarohkeid erapidusid. Anonüümsust palunud taksojuht selgitas, et eriolukorrast sõltumata sõidutab ta pea igal nädalavahetusel mõnelt suuremalt erapeolt inimesi koju. Ka üle-eelmisel nädalavahetusel pidas vähemalt tosin noort Võrtsjärve ääres Trepimäe puhkemajas pidu, mille lõpetas politsei.

Tartu Postimees võttis eile ühendust mitme peopaiga pidajaga, soovides neilt rentida ruume järgmiseks nädalavahetuseks, et maha pidada paarikümne külalisega pidu. Kõigi kohtade pidajad ütlesid kindla «ei» ning soovitasid uuesti ühendust võtta pärast eriolukorra lõppu. Ka ei mõelnud nad ümber pakkumise peale tasuda sularahas ning hinnakirjast veidi kopsakam summa. Samas ei loonud nad illusioone, et kõik peopaika rentivad ettevõtjad või mõnd vaba peopinda omavad eraisikud kriisi ajal säärasest pakkumisest ära ütlevad.

Hall ala

Tagasi üles