Leping välismaise pangaga, koeramüüja ning S-klassi Mercedes-Benz ehk Politseile pakuvad tööd kelmid

Tartu Postimees
Copy
Kutsikas. Illustratiivne.
Kutsikas. Illustratiivne. Foto: @PUPPYYOGA / CATERS NEWS/@PUPPYYOGA / CATERS NEWS

Politsei Lõuna prefektuuri poole pöörduti eile kolme tüüpi kelmuse tõttu. Kõigi kolme tehingu puhul on heauskne klient kandnud pakkujale raha, aga soovitut vastu pole saanud ning raha tagasi samuti mitte.

Politsei poole pöördus Tartu linnas elav mees, kes sõlmis märtsikuu lõpus enda arvates ühe välismaise pangaga laenulepingu, mille jõustumiseks tuli tal ettevõtte pangakontole raha kanda. Soovitud laenu mees aga ei saanudki. Tundes, et teda on petetud, pöördus ta politsei poole, kes alustas juhtunu üksikasjade selgitamiseks kriminaalmenetlust.

Eile pöördus politseisse Tartus elav naine, kes oli nädalapäevad tagasi püüdnud internetikuulutuse kaudu koera osta. Heauskne naine kandis müüjale soovitud looma eest üle 250 eurot, ent looma ta ei saanudki. Ka ei ole ta koera eest ülekantud raha tagasi saanud. Abi saamiseks pöördus naine politseisse ning juhtunu üksikasju selgitab politsei nüüd kriminaalmenetluses.

Eile teatas Tartus elav mees, et sai kuu alguses autoostul petta. Nimelt soovis mees osta sõiduautot Mercedes-Benz S350 maksumusega 4000 eurot ning tegi tehingu kinnitamiseks müüja pangakontole ka ettemaksu. Sõidukit aga mees oma valdusesse saanud tänini ei ole ning ka raha ei ole talle tagastatud. Mees pöördus politsei poole ning selle vahejuhtumi asju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles